OMKRING REFURBISHBIKE

Mange kommuner har omkostninger i at rydde op omkring cykelstativerne samt fjerne forladte cykler. Dette miljøansvar tager refurbishBike.com seriøst, idet vi afhjælper din kommune med en skræddersyet miljørigtig, klimavenlig løsning, så du som miljøbevidst borger kan afhjælpe problemet på en nem og brugervenlig måde.

Er du en af de mange miljøbevidste RefurbishBike-helte så kom glad og støt vores koncept. 

Vi starter RefurbishBike.com op i Aarhus og inden længe, vil vi udvide til flere byer i Danmark sammen med en af de lokale cykelhandlere. 

Vores mange cykler kommer bl.a. ud af de mange 1000 cykler, som årligt efterlades og bliver til skrot – til trods for – at de stadigt er mulige at gøre til brugbare og funktionelle cykler. 

HVORFOR BLEV REFURBISHBIKE SKABT

Efter at have arbejdet med reparationer i Schriver Cykler siden 1954 har vi igennem tiden set mange trends komme og gå. De sidste 20 år er vi gået fra salg af nye cykler til en større mængde af brugte cykler, der istandsættes og sælges. Dette hjælper på miljøet og trenden med at genbruge. Det resulterede i, at vi i efteråret 2020 kiggede på, hvor mange der faktuelt efterspurgte nye cykler – op imod gode istandsatte cykler. Det viste sig hurtigt, at mange søgte brugte cykler – fremfor nye. 

Derfor har vi valgt at lave et lejekoncept RefurbishBike, hvor vi tager en brugt cykel, sætter den fuldt i stand, lovliggør den med 100% serviceeftersyn, så den er helt brugbar igen. Med det sætter vi et fint aftryk på klimaet, miljøet og helbredet – og inden længe kan vi hjælpe din kommune med at skabe en bedre cykelby. 

Vi arbejder lige nu sammen med Århus Kommune med henblik på at skabe et bedre “cykeltrafik-system”, som bl.a. at afdække cykeltætheden – visualisere forbedringsmuligheder – mulighed for at arbejdspladser kan sætte sit grønne aftryk – skolens trafiksikkerhed eller bare den nemme tur i det fri på en intelligent måde.

Copyright © 2021
RefurbishBike ApS ®

REFURBISHBIKE ApS
CVR nr 42279765

BANK
Sparkassen Djursland

Refurbishbike.com
Langelandsgade 114
8000 Århus C