Er Jeres virksomhed ansvarlig og ønsker bæredygtig firmacykler ?

Har din virksomhed følgende transportopgaver i det vi kalder “last mile” til jobbet / mødet;

    1. Transport fra virksomhed til kunde
    2. Ønsker at begrænse CO2 udslippet, samt forøge den enkeltes medarbejders sundhed i virksomheden
    3. Værdsætter du medarbejderen tager cyklen frem for bilen til mødet i byen
      • Hver gang en borger cykler 1 kilometer, sparer samfundet 6,35 kroner, fordi sundhedseffekterne er så store. Det viser nye beregninger, som Transport- og Boligministeriet har fået foretaget. Det skyldes, at man ved at røre sig sænker risikoen for at få en lang række sygdomme, herunder type 2-diabetes, hjertesygdomme og flere former for kræft.

Signatur cyklerne til B2B har primært afsæt i de hundredvis af cykler, der af forskellige årsager efterlades rundt omkring i byerne. Oven i dette kan din virksomhed tillægge cyklen ekstra detaljer i forhold til virksomhedens verdensmål så dine medarbejdere stolt kan cykle rundt med virksomhedens logo.

Samtidig har projektet fokus på at få flere borgere i sadlen, hvilket kan resultere i færre biler på gaden og dermed en miljø- og klimagevinst adfærd, dette vil også være afkastet i din virksomheds RefurbishBike Signatur cykel.

RefurbishBike udviser Social ansvarlighed i vores genopbygningen af cyklerne i vores samarbejde med Kommunerne om at engagere, motiver og hjælpe borger i job.

Din virksomhed vil også være med til afprøvning af nye sensorer, der skal være med at levere data og bedre viden om cykelkulturen i Aarhus. Dette indebærer bl.a. at afdække tidspunkter og strækninger med spidsbelastninger/sikkerhedsmæssige udfordringer og at visualisere forbedringsmuligheder – for eksempel i forhold til arbejdspladsens grønne aftryk eller byens trafiksikkerhed.

Copyright © 2021
RefurbishBike ApS ®

REFURBISHBIKE ApS
CVR nr 42279765

BANK
Sparkassen Djursland

Refurbishbike.com
Langelandsgade 114
8000 Århus C