HISTORIEN

HVORFOR BLEV REFURBISHBIKE SKABT

Efter at have arbejdet med reparationer i Schriver cykler siden 1954, har vi igennem tiden set mange trends gå og komme, de sidste 20 år har vi gået fra salg af nye cykler til en større mængde af brugte cykler der istandsættes, sælges, hjælper på miljøet og den trend at genbruge brugbare enheder. Dette resulterede i at vi i efteråret 2019, kiggede på hvor mange efter faktuelt efterspurgte nye cykler, op mod gode istandsatte cykler.

Vi har derfor valgt at lave et leje koncept, hvor vi tager en brugt cykel, sætter den fuldt i stand, lovliggjort, 100% serviceret, dog ikke mindst et aftryk på klimaet, miljøet, helbredet og inden længe muligheden for at afhjælpe din kommune med at skabe en bedre cykelby. 

Vi arbejder ihærdigt på at få lov til i samarbejde med Århus Kommune, at skabe et track system som kan vise cykeltætheden, forbedre, arbejdspladsens, skolens eller turen i det fri på en trafik intelegent måde, i øjeblikket arbejdes der på en bluetooth tack som via nogle simple trafik scannere viser din cykelvej, dette kan så være med til at lave flere “Mejlgade” systemer, trafik omlægninger i morgentrafikken, så alle kommer sikkert fra A-B.